veel voorkomende vragen

Hopelijk vindt je hieronder de antwoorden

• Vraagt het Apeldoornse Terrastival entree ?
Het Apeldoornse Terrastival is gratis toegankelijk. Bij de bestelling van het eerste drankje betaal je een kleine vergoeding van € 3,00 voor een speciaal milieuvriendelijk, hard cup drinkbeker die je gedurende het hele festival kunt gebruiken. Een tweede, derde of vierde drankje ? Geef het glas af bij de bar, dan krijg je weer een schoongespoeld exemplaar retour. Er zit geen statiegeld op de glazen. Neem het glas mee naar huis als souvenir of bewaar voor een volgende editie, net zo handig !

• Heb ik munten nodig voor eten en/of drinken ?
Nee er zullen geen munten aanwezig zijn tijdens het evenement. Je hoeft dus niet onnodig lang in de rij te staan maar kunt direct overal bestellen. Daarnaast hoef je je niet druk te maken of je wel voldoende geld bij je hebt. Je kunt namelijk bij alle bars, food trucks en standhouders pinnen.

• Is het Apeldoornse Terrastival rolstoel toegankelijk ?
Ja, maar houd er rekening mee dat he op de grasweide van het Zwitsal terrein plaatsvindt en er niet overal verharde ondergrond is.

• Mag ik mijn huisdier meenemen naar het Apeldoornse Terrastival ?
Helaas, huisdieren zijn niet toegestaan. Mede met het oog op hygiëne en veiligheid. Voor eventuele hulphonden wordt er een uitzondering gemaakt.

• Ik wil samen met een groep vrienden van onder de 18 jaar komen, mag dat ?
Ja, dit is toegestaan. Als je nog geen 18 jaar bent krijg je van ons een speciaal polsbandje om het terrein te mogen betreden.

• Is het Apeldoornse Terrastival geschikt voor (kleine) kinderen ?
Het is uitermate geschikt voor alle leeftijden! Zo kunnen de aller kleinste bezoekers zich vermaken bij het kids dorp met onder andere springkussens, schminken, haren vlechten en oud Hollandse spelletjes en zijn ook suikerspinnen, lollies, snoep, limondade en popcorn verkrijgbaar.

• Hanteert het Apeldoornse Terrastival de regels omtrent COVID19/corona virus
Jazeker, wij hanteren de wettelijk geldende en vereiste RIVM regels